Lütfen bekleyin..



Real Konak Hotel’e uluslararası hijyen eğitimi

06 Temmuz 2020, 16:19 - Okunma: 16306

Dünyaca ünlü hijyen markası olan Diversey’den otel çalışanlarına online eğitim verildi.Koronavirüs salgınana karşı alınan önlemler kapsamında Diversey’den Real Konak Hotel çalışanlarına sertifikalı online eğitimi verildi. Online yapılan sınavda başarılı olan otel çalışanlarına ; Bulaşıcı Hastalık Farkındalık Eğitim (COVİD-19)

, Profesyonel Hijyen Eğitim, Temel Gıda Güvenliği, Mutfak Profesyonelleri Görev ve Sorumlulukları, Mutfak Hijyeni, Gıda Güvenliği , Temel Gıda Güvenliği Eğitimi ve Misafir farkındalık Eğitimi sertifikası verildi. Eğitimlerin ve sürekli gelişimin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Real Konak Hotel Genel Müdürü Hüseyin Aslan; İlk günden itibaren her zaman beklentileri aşan hizmet sunma misyonumuzla, misafirlerimizin ve çalışanlarımızın sağlığına ve güvenliğine en üst seviyede önem veriyor, bunun için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Bu imkanlar doğrultusunda ben ve bütün çalışanlarımız verilen hiçbir eğitimi kaçırmamaya özen gösteriyoruz”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=