Lütfen bekleyin..



Bakan Eroğlu Batmandaydı

21 Haziran 2017, 18:26 - Okunma: 1133

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Hasankeyf’te İftar programına katılmak üzere kente geldi. Batman Valisi Ahmet Deniz, Milletvekili Ataullah Hamidi ve Akparti İl Başkanı Diyaettin Uçar tarafından karşılanan Bakan Eroğlu Vali Ahmet Denizi makamında ziyaret etti.HASANKEYF’TE İFTARA KATILDI

Daha sonra Basın toplantısı düzenleyen Bakan Veysel Eroğlu Zeynel Bey türbesinin taşınma işleminin başarıyla gerçekleştiğini vurgulayarak “ Hasankeyf’te Zeynel Bey türbesi gibi diğer tarihi eserleri de taşıyacağız. Biz Batmana 11 yeni müjde vermeye geldik. Daha önce verdiğimiz 13 projemizi çok şükür tamamladık. Bunun içinde sol sahil, Batman şehir taşkın suyu önleme projesi,  kozluk, Gercüş ve Beşiri’de projelerimizi tamamladık. Yeni dönemde 541 milyon TL’lik projelerimiz olacak. Batmana Orman teşkilatınıda kurduk. 5 Bin 40 dekar alanda orman rehabilitasyon çalışmamız oldu. Çiftçilerimize yönelik çalışmalarımız var. 7 köyde fıstık fidanı dağıttık. Çiftçilerimize her türlü fidan desteğini sunduk. İşsizliği azaltmak için projelerimiz devam edecek.” Dedi. Daha sonra Batman Belediyesini ziyaret eden Bakan Eroğlu ardından Yeni Hasankeyf Zeynel Bey Türbesinde düzenlenen İftar yemeğine katıldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=