Lütfen bekleyin..



Beden eğitimi sınavlarına hazırlanmak isteyenlere ücretsiz kurs

14 Haziran 2020, 14:17 - Okunma: 16688

Belediyemiz, BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu), POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezi), PAEM (Polis Amirleri Eğitim Merkezi) ve Spor Liselerine hazırlık yapmak isteyen öğrencilere ücretsiz kurs hizmeti verecek.Kendi imkânları ile BESYO, POMEM, PAEM ve Spor Liseleri sınavlarına hazırlanma

 imkanı olmayanlara yönelik ücretsiz kurs hizmeti verecek olan Belediye Spor İşleri Müdürlüğü, kontenjanla sınırlı olan ücretsiz kurslarda covid-19 nedeniyle sosyal mesafe kurallarına göre çalışmalarını yürütecek.

Ücretsiz kurslardan yararlanmak isteyenlerin Gültepe Mahallesinde bulunan Belediye Spor Kompleksine şahsen başvurması gerektiğini belirten Belediye Spor İşleri Müdürlüğü yetkilileri, adaylardan; başvuru formu, kimlik fotokopisi, diploma fotokopisi ve 18 yaş altı kişiler için veli izin belgesi talebinde bulunuyor.

Kurslardan yararlanmak isteyenlerin, Belediye Spor Kompleksinin 0 488 221 24 34 ve 0 551 230 09 59 ve 0 541 584 17 21 telefon numaralarını arayarak daha detaylı bilgi alabilecekleri belirtildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=