Lütfen bekleyin..



Bursa’dan Batman’a Gönül Köprüsü

18 Haziran 2017, 18:06 - Okunma: 1239

Kardeş şehir olan Batman ve Bursa arasındaki dostluk Gönül Sofrasıyla pekiştirildi. Bursa Büyükşehir Belediyesinin Batman’a yapacağı destek 20 Milyon TL’yi buluyor. Batman'da Hafta sonu düzenlenen ‘Bursa’dan Batman’a Gönül Köprüleri Kuruyoruz’ iftar programına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’da katıldı" BATMANIN GELECEĞİNİ KONUŞTUK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu konuşmasında en büyük sorunumuzun kardeşliğimizi güçlendirmek olduğunu ifade ederek, “Geçen yıl başlattığımız Bursa ve Batman arasındaki kardeşlik ve gönül köprüsünün çocuklardan çocuklara, gençlerden gençlere 80 milyon insana yeni bir bakış açısı ve yeni bir değer kazandıracaktır. Bu da özü itibari ile kardeşliğimizdir. Bu kardeşliğimize sahip çıkarak inanıyorum ki, hem bu mübarek Ramazan'ın hakkını vermiş oluruz, hem de inandığımız bu medeniyet için sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz. Ramazan sofralarında Batman'ın geleceğini konuştuk." dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe ise kardeş kent oldukları Batman’da kent merkezi ve ilçeleri için projelerinin olduğunu belirterek, Batman’a yaklaşık 20 milyon TL yatırım yapacaklarını vurguladı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=