Lütfen bekleyin..



Gazetemizden Spor Müdürü Eren’e Ziyaret

26 Mart 2017, 14:58 - Okunma: 1485

Gazetemiz, Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Gazetemiz sahibi Nimet Dal, Orhan Turan ve Gazeteci Yazar Halil Candan’ı İl Müdürü Eren’i makamında ziyaret etti. BATMAN SPORDA YENİ TESİSLERE KAVUŞUYORGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren de, Gazetemiz heyetine teşekkür ederek, Batman’a ve Batman gençliğine önemli projeler ve çalışmalar yapmak amacında olduklarını belirterek, çalışmalarında basının desteğine de ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Müdür Eren konuşmasında “82 milyon TL bedelle yapılan 15 bin kişilik stadyum inşaatımız tamamlanma aşamasına geldi. Yaz mevsiminde stadyumu teslim alacağız. Aynı alanda bulunan kapalı yüzme havuzumuz,atletizm pistimiz ve spor sahamızda tamamlandı. Gültepe mahallesinde çok amaçlı bir sporcu fabrikası kuruyoruz. Bölgede ilk olacak. Her ilçemizde spor sahaları ve salonlarımız var. Bu yıl Beşiri ve Gercüş’e Gençlik merkezleri kuruyoruz. Yine Batmanın 9 mahallesinde Cep salon dediğimiz kapalı spor salonları yapıyoruz. Projesi hazırlandı, Genel Müdürlüğe sunuldu. Yine 19 Mayıs stadyumundaki bir sahamızın zeminini değiştiriyoruz.  Toprak sahayıda TFF desteğiyle çim zemine kavuşturuyoruz. Bütün projelerimiz bu yıl yaz mevsiminde tamamlanarak hizmete alınacak.”dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=