Lütfen bekleyin..



Bardakçı; ‘Halkımızın Ayağına Gidiyoruz’

18 Haziran 2017, 18:02 - Okunma: 1251

Ramazan ayına özel bir program düzenleyen AK Parti Batman Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Bardakçı, kenar semtleri kendine mesken tuttu. Mübarek Ramazan ayının şiarıyla, Bayram arifesine kadar 3500 ihtiyaç sahibi aileye ulaşacaklarını belirten Başkan Bardakçı, 44 mahalleyi bitirme aşamasına getirdiklerini söyledi. 44 MAHALLEYE İKİNCİ TUR16 Nisan Referandum sürecinde Gençlik Kolları olarak, 44 mahallede kurdukları ‘Serbest Kürsü’ ile halktan destek aldıklarının altını çizen AK Parti Batman Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Bardakçı, Ramazan ayında da onları unutmayarak 3500 aileye ulaşacaklarını söyledi. Başkan Bardakçı; “Halk ayağımıza değil, biz onların ayağına gideceğiz. Batman’da bizim yolumuzu gözleyen ve ihtiyaç olan binlerce sessiz insanımız var.

 Daha önce tespit ettiğimiz binlerce ailenin yanı sıra, kenar semtlerde yaptığımız ziyaretlerde tespitlerimizin iki katı ihtiyaç sahibi çıkıyor. Her gün 200 aileyi ziyaret ediyoruz. “diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=