Lütfen bekleyin..



Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz'den anlamlı ziyaret

18 Haziran 2017, 18:00 - Okunma: 1262

Vali Ahmet Deniz eşi Olcay Deniz ile birlikte yaşlı ve yetim aileleri ziyaret ederek, ailelerin Ramazan ayın tebrik etti.Yalnız yaşayan Sabri Doyan ve eşi vefat etmiş Gülişa Aksak ve çocuklarını evlerinde ziyaret eden Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz, ailelerle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak, sıkıntılarını dinlemek ve dertlerine çözüm bulmanın kendilerinin asli görevi olduğunu belirten Vali Deniz, "Hiçbir vatandaşımızın zor koşullarda yaşamasına gönlümüz razı olmaz. Bu nedenle vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hem maddi hem de manevi anlamda destek olmaya gayret ediyoruz" dedi. Ziyaret sırasında Vali Deniz'e Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Arslan eşlik etti.

ÇOCUKLARA HEDİYE
Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz'e ziyaretlerinde duydukları memnuniyeti belirten aileler, Sayın Valimiz ve eşi bu mübarek ayda bizleri unutmayarak, evimize kadar gelip sorunlarımızı dinledi, ihtiyaçlarımızın karşılanmasında bizlere yardımcı oldu.  Kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin” diye konuştular. Aile ziyaretleri sırasında mahalleli vatandaşlarla da yakından ilgilenerek, bir süre sohbet eden Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz,  çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=