Lütfen bekleyin..



Medeniyetler şehrinde turizm konuşuldu

18 Haziran 2017, 17:58 - Okunma: 1259

Güneydoğu Anadolu Turizm ve Otelciler İşletmeciler Birliği (GATOB) Başkanı ve Real Konak Hotel Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan, Mardin Valisi Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret etti.Aslan; “Vali Yaman’ı makamında ziyaret etmeden kapıda karşılanıyoruz sonra makama kadar eşlik ediliyor. Vali makamına giriyorsunuz kapıda karşılıyor sizi Vali Yaman, samimi, içten ve güler yüzlülüğüyle tokalaşıyorsunuz. Devlet tecrübesi yüksek, turizm konularına vakıf olan olan bir vali gördük karşımızda. Vali Yaman ile 35 dakikalık bir görüşmemiz oldu. Valinin özelikle Mardin turizmi için çok güzel işlere imza atacağına inanıyorum.”

 “BÖLGEMİZ ARTIK TERÖRLE DEĞİL TURİZMİYLE ANILMALI”
Bölgenin artık terörle anılmaması gerektiğini vurgulayan GATOB Başkanı ve Real Konak Hotel Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan, “Mardin kültürel ve tarihi zenginliklerinin yanı sıra farklı dil ve dinlerin bir arada yaşadığı ender kentlerimizden biridir. Mardin bu özelliğiyle turizmcilerin gözdesi durumundadır. Fakat son zamanlarda yaşanan terör olayları, ne yazık ki başta Mardin olmak üzere bölge turizmini baltaladı ve bitirme noktasına getirdi. Ancak milletin feraseti ile terör olayları kazılan hendeklere gömüldü. Bölgeye hükümetin teşvikleri ve destekleri sayesinde yeniden can gelmeye başladı. Çözüm Süreci’ndeki huzura yeniden kavuşmak için bu konuda bizlere de görevler düştüğü inancında olduğumuz için yollara düşüp Mardin’e geldik. Mardin Valimizle görüştük. Daha sonra da terör olaylarının yaşandığı diğer illerimizi ziyaret ederek mülki amirleri ile görüşmeler yapacağız. Amacımız, bölgemizde yok edilmek istenen huzurun, barışın, kardeşliğin yeniden tesis edilmesinin sağlanmasıdır.” Dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=